hoe shelangkan kan ik van je hou的翻译

Wat is er op tv vanavond?
125.000 gratis fotos'
Bekijk op uw gemaak onze database. Gevuld met meer als 125.000 lekkere foto's van hen die u voorgingen.
Jou foto uploaden doe je
Ikhouvan.je on YOUR body !
Wij dagen u uit. Naast dat we vele
hebben mogen aanschouwen is het tijd voor de volgende stap:
Schrijf de naam van deze site zo orgineel mogelijk op het lichaam van uw geliefde en kom in onze eregallerie.
Leuke attentie voor degene met de meeste stemmen!
uploaden doe je
Liefde & Sexualiteit
Alles over liefde en sexualiteit. Van het maagdenvlies tot online dating.
Sexstandjes
staan alle bekende standjes uitgebeeld en bewegend.
Ook kan je van alle standjes een uitgebreide beschrijving
Wij wensen jullie)
om je liefde online te vinden of iets alleen voor nerds?
Hier lees je alle ins & outs over datingsites.扫二维码下载作业帮
拍照搜题,秒出答案,一键查看所有搜题记录
下载作业帮安装包
扫二维码下载作业帮
拍照搜题,秒出答案,一键查看所有搜题记录
mijn, ik hou van je荷兰语翻译
作业帮用户
扫二维码下载作业帮
拍照搜题,秒出答案,一键查看所有搜题记录
mijn, ik hou van je我爱你
为您推荐:
扫描下载二维码温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!&&|&&
最近事情太多已經不知道怎麼辦每天的心情總是會莫名的煩或許不該把某人拉近來這樣就不會恨她這樣或許就不會去clubbing不會認識vince不會讓小陸和vic認識或許不該去唱歌或許不該去看電影又把叮噹拖去不該把大家都湊成堆或許不該喝醉酒發了瘋的用臺語跟某人告白三遍雖然有那麼多的不該但事情還是發生了所以只能勇敢面對我好累好想睡但我的意志力不允許我很想快長大但我的年齡不允許有太多太多的事要照著規矩走我真的快崩潰
前天跟幾個朋友跑到了夜店混了一晚新加坡夜店第二次進但感覺是差不多的本來秉持著 打死不跳舞的心態但最後還是被拖下去了舞池結果被一個外國人纏上剛開始當然是能閃則閃後來開始往我身上倒酒所以我只能把他那杯酒喝掉 以防萬一沒想到他以為我在勾引他==過20分鐘第二次下去跳舞又是在同一個位子同一個外國人同樣又黏過來開始跟我貼身舞後來就開始不安分強吻我勒==結果叫後面那幾個沒良心的救我結果那幾個就是在看好戲加拍手後來乾脆豁出去了可能high了吧就開始跟那外國人玩後來知道他叫vince24歲荷蘭人在新加坡念大學代表他好聰明(?)anyway, 這禮拜好荒唐!!
總覺得我的一生有太多的抉擇但多數是自己無法選擇的像是小時候生病從小補習一堆國小被推進游泳隊國二被送來新加坡國二結束被迫轉學很多都不是自己自願的但是這大多都是為我好的現在我又面臨最大的問題那就是我的大學或許對很多人來說現在考慮大學還太早但人總是有很多的考量在考慮要去日本,澳洲還是美國要考IELTS,SAT 還是兩個都考上了大學要讀甚麼科系心理學,飯店管理還是國際教養部當人有太多太多的想法一切就會變得複雜但如果不現在思考以後的問題過幾年應該會後悔人生總是要面臨太多太多的抉擇所以還是要以認真的心態去面對所有的難題
最后登录加载中...
this.p={b:2,ua:23, ub:'http://img.bimg.126.net/photo/QuqSNZdoXOJWf2YoLQX2tw==/183510.jpg',us:'她', friendstatus:'none',followstatus:'unFollow',hmcon:'-1',aShowT:'0',guideId:4};
积分 ${data.totalScore} 分,距离下一等级还有 ${data.nextGradeNeedScore}分
心情随笔列表加载中...
this.p={b:2,n:5,r:'/tsubasa_jian/blog/#m=1&c=',mset:'000',mcon:'',srk:-100};
{if defined('fl')&&fl.length>0} {list fl as x}
${x.content|xescape:x.id,x.moveFrom} ${x.publishTime|xtime}
{if x.moveFrom&&x.moveFrom=='wap'} && {/if} {if x.moveFrom&&x.moveFrom=='mobile'} && {/if}
{/list} {else} 暂无心情随笔记录! {/if}
博友列表加载中...
this.p={b:2,m:0};
发现好博客
列表加载中...
this.p={b:2,cn:12,ct:12};
列表加载中...
this.p={b:2,cn:15};
我要留言 & &
& 留言列表加载中...
this.p={b:2,nv:false,cn:5,ct:5};
& & & & & &
网易公司版权所有&&
{list x.l as y}
{/list} {/list}
{if defined('wl')} {list wl as x}{/list} {/if}Onze monteurs komen natuurlijk graag bij je langs. Of het nu is om je producten te installeren of bij storingen. En klusjes zoals het verbeteren van je wifinetwerk en het trekken van een kabel voor een tweede televisie doet hij ook.&
Monteur inplannen Bel gratis 1200 of 0900 – 1884 (normaal tarief). Elke dag van 8.00 tot 22.00 uur.
Je begint met het doe-het-zelf-installatiepakket. Maar kom je er echt niet uit? Bel dan, dan helpen we je telefonisch. Als dat ook niet lukt, plant onze medewerker een afspraak met de monteur voor je in. Gratis (tot 8 weken na ontvangst pakket). Want dat garanderen we: onze diensten werkend op 1 televisietoestel, 1 computer en 1 telefoon.
Perfecte wifi Ook garanderen we overal in huis perfecte wifi. Dat is de Ziggo Power Promise. Om dit voor elkaar te krijgen, kun je gebruikmaken van onze wifi scan, een modempakket op maat, en onze monteur. Dat is een expert die pas weg gaat als je wifi perfect werkt. Beloofd.
Als de monteur er toch is… Dan kan hij natuurlijk nog meer computers/televisies/telefoons aansluiten.&Voor EUR 10,- per kwartier maakt de monteur het voor je in orde.&
Is je modem kapot? Komt het signaal niet goed binnen? Dit zijn gevallen die alleen een monteur kan verhelpen. De monteur bekijkt waar het probleem zit. Als het aan onze kant zit, zijn de kosten natuurlijk voor ons.
Zit er een storing in je eigen kabels (denk aan coaxkabels, stekkers, wandcontactdozen), dan zijn de kosten niet voor ons maar helpt de monteur je natuurlijk nog steeds graag. De monteur zorgt ervoor dat alles perfect werkt. Voor EUR 40,- komt onze monteur bij je langs en daarin zit eigenlijk alles:
voorrijkosten
het uurloon van de monteur
inspectie en reparatie
nieuwe kabels en stekkers als die nodig zijn
drie jaar garantie op kabels en stekkers
28 dagen garantie op de werkzaamheden
Toch handig om nog een extra tablet/laptop/televisie/telefoon aan te sluiten? Of je hebt een nieuwe werkkamer en je komt erachter dat je kabel- of wifinetwerk in huis wel een update of uitbreiding kan gebruiken. Dan kun je onze monteur gewoon inhuren.
Voor EUR 40,- per uur komt onze monteur bij je langs voor extra service. Hij installeert de nieuwe apparaten, legt kabels aan of maakt extra aansluitpunten. Kabels en stekkers, splitters en wandcontactdozen koop je bij de monteur tegen .
Is de monteur langer dan een uur bezig? Dan betaal je niet meteen een heel uur extra, maar per opvolgend kwartier EUR 10,-.
Bel gratis via 1200 (vanaf je vaste Ziggo telefoonaansluiting) of via 0900 – 1884 (). Elke dag van 8.00 tot 22.00 uur. Dan maken we samen een afspraak. De monteur kan op alle dagen van de week, behalve op zondag. En vaak al binnen enkele dagen vanaf het moment dat je belt. Ook kun je zelf een dagdeel kiezen dat het beste uitkomt: tussen 8.00 en 13.00 uur, of in de middag tussen 12.00 en 18.00 uur. Een half uurtje voordat hij komt, stuurt hij een sms zodat je weet wanneer hij precies komt.
Bel gratis via 1200 (vanaf je vaste Ziggo telefoonaansluiting) of via 0900 – 1884 (). Elke dag van 8.00 tot 22.00 uur.
De monteur kan op alle dagen van de week, behalve op zondag. En vaak al binnen enkele dagen vanaf het moment dat je belt. Ook kun je zelf een dagdeel kiezen dat het beste uitkomt: tussen 8.00 en 13.00 uur, of in de middag tussen 12.00 en 18.00 uur. Als de monteur naar je op weg gaat, stuurt hij een sms. Zo weet je wanneer hij precies komt.
Als je verhuisd bent, of nieuw bij ons, plannen we graag een monteur. Gratis.
Veel problemen los je met onze hulp zelf op. We hebben hiervoor stappenplannen gemaakt.
Hulp nodig? Dan zijn we er. Online, telefonisch en bij je in huis.
Onze monteurs zijn van alle markten thuis. Een greep uit hun werk:
coaxkabels voor televisie en radio trekken of vervangen
wandcontactdozen, splitters en versterkers installeren
een extra televisie aansluiten
internetkabels trekken of vervangen&
apparatuur verbinden met internet
telefoonkabels trekken of vervangen&
telefoontoestellen aansluiten
Wifiboosters aansluiten
Kabels, stekkers of een wandcontactdoos koop je meteen bij de monteur. Tegen kostprijs. Hij zorgt ervoor dat alles perfect werkt. Vooraf vertelt de monteur wat de totale kosten zijn. Je weet dus precies waar je aan toe bent.
Nee, je krijgt geen aparte factuur van ons. De kosten verrekenen we met je maandelijkse factuur van Ziggo.
Het is belangrijk dat je op tijd thuis bent voor de monteur. Als hij voor niets komt, berekenen we namelijk EUR 35 (voorrijkosten en arbeidsloon) aan je door. Dit bedrag verschijnt op je maandelijkse factuur van Ziggo. Dat is vervelend, maar gelukkig ook heel eenvoudig te voorkomen. Verzet de afspraak op tijd via 1200 (gratis vanaf je Ziggo telefoonaansluiting) of 0900 – 1884 ().
Op de werkzaamheden van de monteur geven we 28 dagen garantie. Apparatuur die je van ons in bruikleen hebt, repareren en vervangen we altijd kosteloos. Het maakt dan niet uit hoe lang je het apparaat al in huis hebt. Op de bij Ziggo gekochte digitale ontvanger en extra wifi-punt krijg je twee jaar garantie. Op de stekkers, kabels en signaalversterkers met het Kabel Keur-logo drie jaar.
Je kunt van onze installatiegarantie gebruikmaken tot acht weken nadat je het installatiepakket ontvangen hebt.
De monteur kan snel aan de slag als er voldoende werkruimte rondom de kabelaansluiting is. Je vindt de aansluiting meestal in de meterkast van je woning.
De monteur heeft een stopcontact nodig binnen een straal van 1,5 meter van het punt waar de kabel je woning binnenkomt. Is deze niet aanwezig? Zorg er dan voor dat je een verlengsnoer in huis hebt.
Neem dan contact met ons op.}

我要回帖

更多关于 ik hou van je 的文章

更多推荐

版权声明:文章内容来源于网络,版权归原作者所有,如有侵权请点击这里与我们联系,我们将及时删除。

点击添加站长微信